کد مطلب: 226621
حذف اسم خاوري از فهرست افراد تحت تعقيب ايران در سايت اينترپل!
تاریخ انتشار : 1395/07/18 10:43:23
نمایش : 1633
خاوري که تا چندي پيش عکس و نامش در فهرست متهمان تحت تعقيب دولت ايران در وب‌سايت اينترپل بود، از فهرست فوق حذف شده است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، "عبدالله شهبازي" پژوهشگر تاريخ و سياست، در کانال تلگرامي خود خبر داد که نام "محمودرضا خاوري" از فهرست افراد تحت تعقيب ايران در وب‌سايت رسمي اينترپل حذف شده است!

 

شهبازي نوشت: محمودرضا خاوري، که تا چندي پيش عکس و نام وي در فهرست متهمان تحت تعقيب دولت ايران در وب‌سايت اينترپل بود، از فهرست فوق حذف شده است.

 

اين تصوير، عکس محمودرضا خاوري را در وب‌سايت اينترپل نشان مي‌دهد که تا چندي پيش وجود داشت

 

دو تصوير بالا که امروز گرفته شده، اسامي ده نفر افراد تحت تعقيب ايران را نشان مي‌دهد که نام محمودرضا خاوري در ميانشان نيست!

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html